Waarom een rubberboot van Capelli de beste keus is

Rubberboot van Capelli

Rubberboten winnen steeds meer aan populariteit. Dat komt omdat ze heel multifunctioneel zijn voor mensen die bijvoorbeeld graag naar de camping in Spanje gaan. Ook worden ze veel gebruikt door het leger, de brandweer of de politie. Rubberboten zijn gewoon heel betrouwbaar, waardoor ze erg in trek zijn. In de vorige jaren zien we dan ook een grote stijging in de verkopen van rubberboten, want ze hebben zoals hierboven beschreven veel voordelen.

Stabiliteit

Rubberboten zijn bekend om hun stabiliteit. Met name de boten van het bedrijf Capelli dat sinds 1974 bestaat. Dat maakt de boten erg gewild voor mensen die graag op zee varen. Het is daarom bijna onmogelijkheid om een rubberboot te laten kapseizen, daarom maken korpsen zoals het leger en de politie graag gebruik van dit soort boten, want zo zit het leger vaak op ruigere wateren en is stabiliteit echt een noodzaak bij gevaarlijke missies in het buitenland.

Flexibel

Een groot voordeel voor de gewone consument is dat de boten bijna overal mee naar toe te nemen zijn. Je kan ze gewoonweg laten leeglopen en meenemen op vakantie, waardoor je niet met een aanhanger naar bijvoorbeeld een land als Spanje te rijden. Hierdoor is hij rijcomfort groter en gebruik je een stuk minder benzine.

Power

Rubberboten zijn ook erg gewild omdat ze zo ligt zijn. Met een 15 pk motor kom je al een heel eind en kan je snelheden bepalen tot wel 30 a 40 kilometer per uur. Ideaal voor als je af en toe een stukje wil varen op de zee.

De prijs

Nog een groot voordeel is dat een rubberboot helemaal niet zo duur is en vaak stukken goedkoper dat de ‘gewone’ boot. Als je al deze voordelen onder elkaar zet snap je wel waarom de boot aan populariteit wint!

Witsen Marine heeft voor jou een breed assortiment met rubberboten. Zij zijn een erkende Capelli dealer en kunnen je helpen met alle vragen die je hebt omtrent het kopen van een nieuwe boot!