Veiligheids-trainingen.nl voor een veilige werkomgeving

Veiligheid-trainingen.nl

Een werkplek moet een veilige plek zijn, of het nu gaat om jouw medewerkers of om de veiligheid van cliënten bijvoorbeeld. Niet alleen wanneer mensen in loondienst zijn, is veiligheid van belang. Ook in vrijwilligersorganisaties zijn maatregelen nodig. Het is van belang dat er mensen in je pand zijn die kunnen ingrijpen als dit nodig blijkt. Denk bijvoorbeeld aan een bhv’er. Wanneer er dan iets misgaat, schiet hij of zij direct te hulp. Je vindt trainingen voor dit soort functies op veiligheids-trainingen.nl

BHV en EHBO cursussen van veiligheids-trainingen.nl

Bij veiligheids-trainingen.nl kun je niet alleen terecht voor een BHV cursus. Ook een basiscursus veiligheidstraining of een EHBO cursus kun je vinden op veiligheids-trainingen.nl. Deze organisatie heeft verstand van zaken en biedt naast deze algemene cursussen ook meer gerichte trainingen op het gebied van veiligheid. Deze zijn dan toegespitst op de branche bijvoorbeeld. Als werkgever is het jouw verantwoordelijkheid om een veilige werkvloer en werkomgeving te onderhouden. 

Veiligheid-trainingen.nl

Wat hoort er bij de cursussen

Met de trainingen van veiligheids-trainingen.nl kun je dit bereiken. Je medewerkers worden getraind en opgeleid om veiligheid op het werk te bewerkstelligen. Zo creëren zij een veilige omgeving voor zichzelf en voor elkaar. In de basiscursussen komt onder andere aan bod hoe levensreddende handelingen uitgevoerd moeten worden. Bij de EHBO cursus wordt ook geleerd over verband- en hulpmiddelen, letsel en vitale functies. Bij de BHV cursus wordt geleerd over communicatie, alarmering, ontruiming en brandbestrijding. De VCA cursus is bedoeld om mensen volledig op te leiden en biedt meer opties en hierbij hoort ook een examen.