Studenten bijbaan Veldhoven

Het studentenleven is geweldig. Nog geen grote verplichtingen, veel vrijheid, feesten… Helaas is het leven niet goedkoop en krijg ik niet zomaar alles van mijn ouders. Ik moet er zelf wel iets voor doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bijbaan. Zo ben ik met de zoekterm studenten bijbaan Veldhoven terecht gekomen op deze website. 

Mijn ervaring met deze bijbaan

Op de website werd al vlug duidelijk dat het ging om een bijbaan in Mc Donalds. Het voordeel vond ik bij deze bijbaan, dat ik dit gemakkelijk kon combineren met mijn huidig schoolwerk. Ze houden echt rekening met je uurrooster. Je kan gemakkelijk aangeven wanneer je zelf wilt/kunt werken. Daarenboven kan je ook genieten van toffe collega’s. Zowel andere studenten als meer ervaren personeel die je kan bijstaan met je verdere vragen. Je kan bovendien ook op zeer eenvoudige manier solliciteren: namelijk via whatsapp. Ik ben eigenlijk zeer blij met de baan. Ik wist via de website ook zeer vlug wat ik kon verwachten qua jobinhoud, qua loon enzovoort. Deze voorwaarden waren ook zeer goed eigenlijk voor hetgeen je moet doen op het werk. Geen onaangename verrassingen voor mij dus. Een echte aanrader om ook te proberen!