StageMax hielp mij bij het vinden van een vacature junior

vacature junior

Wanneer je aan het afstuderen bent, net bent afgestuurd of een starter op de banenmarkt bent, dan moet je op zoek naar een vacature junior. Dit zijn banen voor beginnelingen, zoals wij! Zelf ben ik net afgestudeerd en ging ik dus op zoek naar een passende baan. Het was erg lastig in mijn branche een geschikte startersfunctie te vinden en daarom ben ik erg blij met de hulp die ik gekregen heb. Je kunt je namelijk gratis inschrijven bij StageMax.nl en zij kunnen jou dan helpen met de juiste carriere te vinden. Zo is een startersfunctie voor iedereen binnen handbereik en weet je zeker dat je bij een geschikte organisatie terecht komt.

vacature junior

Snel geregeld

Het vinden van de juiste vacature op junior basis, is voor StageMax.nl appeltje eitje. Zij doen dit al geruime tijd en kunnen jou bijvoorbeeld ook helpen bij het vinden van een meewerkstage of een afstudeerstage. Dit is voor jou helemaal gratis en daarom geniet je alleen maar van voordelen, zonder nadelen. Al snel heb ik de juiste baan gevonden en dat was allemaal te danken aan StageMax! Zodra ik mij ingeschreven had zijn zij op zoek gegaan en hebben zij mij op de hoogte gehouden van het proces. Nu kan ik vlot aan de slag en dat is erg fijn zo snel na het afstuderen!