Rouwboeketten bestelt u online bij Afscheid met Bloemen

Rouwboeketten bestelt u online bij Afscheid met Bloemen. Onze afscheidsboeketten en rouwstukken geven u troost en helpen u om uw emoties over te brengen. Op de overzichtspagina treft u rouwboeketten in diverse uitvoeringen. Zo is er het boeket Lief dat bestaat uit fijne bloemen in zachte tinten. Of het boeket Modern dat een eigentijds karakter heeft.

Basisarrangement rouwboeketten

Wij bieden een basisarrangement rouwboeketten aan dat altijd bestaat uit witte bloemen van het seizoen, aangevuld met diverse bijzondere bloemen en groensoorten. De boeketten worden samengesteld door gerenommeerde bloemisten. Zij hebben een jarenlange ervaring met het samenstellen van rouw- en troostboeketten. U bent er dan ook zeker van dat een van onze samenwerkende bloemisten rouwboeketten voor u samenstelt die voldoen aan uw wensen of die van uw overleden dierbare.

Verse bloemen van het seizoen

Afscheid met Bloemen zorgt ervoor dat de rouwboeketten snel geleverd worden. Wij bieden u een leveringsgarantie van 100 procent. Bij het samenstellen van de boeketten gebruiken wij altijd verse bloemen van het seizoen. Als u voor 12.00 uur een order plaatst, wordt deze de volgende dag of op een andere, door u aangegeven, dag geleverd bij het uitvaartcentrum of het privéadres.