Rieker dames sneaker met losse inlegzool

Rieker dames sneaker

Een mooie Rieker dames sneaker, heb ik onlangs gekocht. Niet in de winkel, maar online bij Shoetime. Omdat ik vaak steunzolen gebruik, was ik op zoek naar een model met een losse inlegzool. Op deze manier kon ik deze vervangen voor een steunzool als dit nodig was. Bij mijn zoektocht naar een paar mooie instappers kwam ik zoveel mooie modellen tegen. Niet alleen instappers, maar ook laarzen en zelfs schoenen voor mannen en kinderen. Wat het helemaal af maakte waren de tassen die je hier ook kon kopen. Op deze manier kon je mooie schoenen kopen, met een bijpassende handtas. Rieker dames sneaker

Mooie Rieker dames sneaker, met tas gekocht

Mijn zoektocht naar een mooie Rieker dames sneaker, had ik al snel volbracht. Op de website van Shoetime kwam ik al een zeer mooi exemplaar tegen. Hier kon ik de inlegzool vervangen voor mijn steunzolen. Meteen was ik verkocht en heb deze stappers hier besteld. Een paar dagen later werden deze al bezorgd door de Post.nl. Snel de doos open gemaakt en de schoenen aangetrokken. Deze zaten perfect en ook de steunzolen passen hier goed in. Mijn voeten lopen nu zonder klachten de nodige kilometers. Je kan wel zeggen dat deze aankoop, een zeer geslaagde aankoop was.