Op zoek naar een accommodatie in Brabant? Kijk hier eens!

accommodatie Brabant

accommodatie BrabantEen goede accommodatie in Brabant vinden is niet onmogelijk, maar dat lijkt misschien wel zo wanneer jij op zoek bent voor een grote groep. Samen met mijn vrienden gaan we jaarlijks een weekendje weg. Elke keer is het weer aan iemand anders om het te organisatie en deze keer mocht ik alles gaan regelen. Het liefst wilde ik iets op een plek waar wij allemaal niet vaak komen, want dan kunnen wij met zijn allen nieuwe dingen gaan ontdekken. Wij komen zelf uit het noorden van ons land, dus ben ik gaan kijken naar iets in het zuiden.

Het was heel erg leuk en gezellig

Uiteindelijk ben ik mij toen gaan focussen op accommodaties in Brabant, want Limburg is toch net even wat te ver weg. Dan zou iedereen erg lang moeten rijden of met het openbaar vervoer moeten en dat is natuurlijk ook niet fijn. Hierbij kwam ik al snel uit bij de Berger Hoeve. Zij hebben twee verschillende huizen voor een verschillend aantal personen. Uiteindelijk heb ik ’t Koetshuis geboekt en die is voor maximaal 30 gasten. Wij hebben hier ongelofelijk heerlijk verbleven en zijn heel erg te spreken hierover. Neem daarom ook zeker eens een kijkje op hun website!