Online een urenregistratie bijhouden

online urenregistratie

Tegenwoordig bestaan er een online urenregistratie waarbij jij eenvoudig de gemaakte uren van het personeel in kunt bijhouden. Maar weet jij ook bij welk bedrijf je dit systeem het beste kunt aanschaffen? Voorheen moest het personeel bij mij alles op papier noteren met de gemaakte uren van die week. Alleen is dat natuurlijk geen oplossing aangezien je dit niet zelf kunt bijhouden. Hier heb ik gewoonweg te weinig tijd voor om in de gaten te houden.  Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een systeem waarmee ik dit eenvoudig kan zien en niks voor hoef te doen.

online urenregistratie

Snelle service en ideaal in gebruik

Uiteindelijk ben ik op de website van Offective terecht gekomen. Dit bedrijf biedt de laagste prijs om dit systeem te gebruiken en dan heb ik het nog niet gehad over de eenvoud! Dit systeem kan je namelijk middels een druk op de knop gebruiken. Zo kan een ieder zijn gemaakte werkdagen in de gaten houden en krijg ik het in een oogopslag te zien. Het scheelt mij in ieder geval onwijs veel tijd en aan het einde van de maand kan ik de gemaakte uren uitbetalen.