Milieuvriendelijke hottubs

hot-tub

Het is begrijpelijk als je je afvraagt hoe goed voor het milieu zo’n hottub buiten nou is. Gelukkig hoeft een authentieke spa ervaring niet ten koste te gaan van het milieu! Welltub heeft veel tijd en liefde gestopt in hun ontwerpen en dit kan je terugzien door bijvoorbeeld het waterbesparende ontwerp. Daarnaast krijg je voor de investering van een Welltub hottub een veel duurzamer product terug. De hottub gaat lang mee en zelfs over het gebruik van het hout aan de buitenkant is nagedacht. Aangezien het nauwelijks vocht opneemt gaat het een stuk langer mee! 

Safety first

De hottub en de accessoires die hierbij horen kunnen vragen oproepen als het aankomt op veiligheid, zeker als er kinderen gebruik van maken. Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken, want hottubs van Welltub zijn optimaal gecheckt en in het design is hier duidelijk over nagedacht. Zo zijn er in de hottubs geen scherpe randen of kanten waar je je aan kan verwonden en ook geen lasnaden in het bad. Daarnaast zijn eventuele ongelukken door lekkages niet mogelijk bij de hottubs van Welltub. Naast het mooie uiterlijk van de hottub is hij dus ook nog eens hartstikke veilig! Zo kan je met een gerust hart genieten van een authentieke wellness ervaring.

Nog niet overtuigd?

Nog niet zeker of een hottub van Welltub de juiste keuze is voor jou? Een hottub is puur genieten, maar wel een grote stap. Mocht je dus nog wat extra overtuiging nodig hebben, dan is dat geen probleem. Welltub heeft een hoop winkels die je kan bezoeken om te kijken welke hottub het best bij jou past. Zo zijn er bijvoorbeeld 7 winkels in Nederland, maar ook in België of Duitsland kan je terecht. In de showrooms kunnen ze eventuele vragen die de website nog niet heeft beantwoord uitgebreid voor je uitzoeken. Ook kan je de verschillende designs bekijken om de perfecte optie te vinden.