MDF Italia tafels hebben een mooi design

MDF Italia tafels

De MDF Italia tafels hebben een mooi design. Het interieur van mijn huis is best wel modern. Ik hou van een strakke look en dat zie jij echt wel terug in mijn meubelen. Nu was ik onlangs bij een kennis op bezoek en zag daar een geweldige tafel staan. Ik vond het zo mooi dat ik deze ook graag wilde hebben. Ik vroeg gelijk waar zij deze vandaan had. Zij had deze gekocht bij Daamen Interieur, dat gevestigd zit in Bakel. Ik ben daar ook naartoe gegaan om de collectie te bekijken. Van dit merk zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. 

MDF Italia tafels

Verschillende modellen van de MDF Italia tafels

Ik vond alle MDF Italia tafels helemaal geweldig. Ook zag ik een mooie ronde tafel staan. Voor deze heb ik dan ook gekozen. Deze tafel heet de S Table, dit omdat de poot de vorm heeft van een S. Deze tafel is ontworpen door Xavier Lust en heeft al verschillende design prijzen gewonnen. Ook is de tafel in verschillende afwerkingen te krijgen. Ik heb gekozen voor een mat witte voet met een glazen plaat. De tafel staat echt fantastisch in mijn woonkamer. Neem eens een kijkje op de website voor het assortiment. Ik weet zeker dat jij het ook fantastisch vind.