Je huis stijlen met beton cire kleuren

Het stylen van je nieuwe huis of industriële schuur kan erg overweldigend zijn. Je komt namelijk ineens oog in oog te staan met een leeg canvas. Je kunt ermee doen wat je wilt en het in je eigen stijl decoreren. Er zijn veel stijlen waaruit je kunt kiezen, maar hoe weet je welke jouw favoriet is? Liever behang of verf? Of misschien een meer rustieke uitstraling met baksteen en beton? Die beslissing is uiteindelijk aan jou. Er zijn echter bedrijven die je kunnen helpen om je ruimte mooi te maken als je voor het laatste kiest; het lijkt misschien een optie die impact kan hebben, maar wacht maar tot je alle beton cire kleuren ziet.

Je moet onderzoek doen!

Het hebben van een gepolijste betonnen vloer of de beslissing om deze op jouw muren te plaatsen, is geen gemakkelijke keuze; als je een paar uur besteedt aan het onderzoeken hiervan, zul je zien dat er veel verschillende opties zijn waaruit je kunt kiezen als je kiest voor deze rustieke uitstraling. Niet alleen is er een veelvoud aan beton cire kleuren, er zijn ook veel verschillende manieren om wat van dat gepolijste beton in handen te krijgen. De twee meest populaire keuzes zijn echter via een “doe-het-zelf”-kanaal of door het kopen van kant-en-klare mengsels. Maar wat is het verschil?

De verschillen

Zoals uit de naam kan worden afgeleid, is de doe-het-zelf koffer een pakket waarin je de ingrediënten voor een bepaalde kleur gepolijst beton krijgt, maar waarbij je al het zware werk en het mengen zelf moet doen. Dit is vaak het goedkoopste model, maar heeft enkele nadelen. Een van deze nadelen is dat ze meestal maar in een zeer beperkt aantal geselecteerde kleuren verkrijgbaar zijn; bedrijven zoals BetonStunter bieden slechts 12 kleuren voor deze optie. De andere optie heeft echter meer dan 60 kleuren. Hier wordt het mengsel voor je klaargemaakt en is meestal duurder. Dit kan echter voordeliger zijn voor grotere muren en vloeren. Welke je kiest, is aan jou.