Ik heb gezien hoe vakmannen RVS Polijsten

RVS Polijsten

Laatst heb ik een roestvrij stalen aanrechtblad aangeschaft voor mijn keuken omdat het vorige blad van een ander materiaal helemaal verkleurd was. Om het extra mooi te laten maken heb ik gekozen voor RVS polijsten. Omdat ik erg benieuwd was naar hoe dat eigenlijk gedaan werd heb ik contact met een bedrijf opgenomen die dit konden. Daar heb ik gevraagd of het mogelijk was om te zien hoe zij mijn roestvrij stalen aanrechtblad gingen bewerken. De vriendelijke man aan de telefoon vond het erg leuk dat ik zo geïnteresseerd was in de techniek. Hij nodigde mij uit om een dag mee te lopen met een vakman.

RVS Polijsten

Wat een techniek

De dag was eindelijk aangebroken dat ik mocht meelopen met een vakman die RVS kon polijsten. Al heel vroeg wat ik in mijn auto op weg naar het bedrijf. Daar ontmoette ik een van de medewerkers die al meer dan twaalf jaar ervaring had. Hij gaf mij eerst een rondleiding door de werkruimte en liet verschillende dingen zien. Daarna ging hij aan de slag met mijn nieuwe roestvrij stalen aanrechtblad. Het was goed te zien dat hij deze techniek al zo vaak had gebruikt, want hij werkte erg snel en zorgvuldig.