Hier kochten wij een twee delige ladder

twee delige ladder

twee delige ladderWij hadden bij ons op het werk een nieuwe twee delige ladder nodig. Mijn leidinggevende vroeg mij hier naar op zoek te gaan, want daar had hij zelf geen tijd voor. Om die reden heb ik eerst contact opgenomen met onze reguliere leverancier, maar hij was er mee gestopt. Het bedrijf was overgedragen aan iemand anders en die had er voor gekozen om ons merk niet meer te verkopen. Om die reden ben ik op internet gaan kijken om te zien of ik daar wel kon slagen. Al snel kwam ik daarbij uit bij Smart Level. Hier had ik al vaker over gehoord, maar wij hadden hier zelf tot voor kort geen ervaring mee.

Prioriteiten

Inmiddels hebben wij in deze webshop onze twee delige ladder gekocht. Deze werd die week erna al geleverd, dus wij hebben niet lang zonder hoeven te zitten. Hij is heel erg gebruiksvriendelijk en voelt stevig aan. De veiligheid vind mijn baas het belangrijkste en daarom wil hij hier ook graag wat meer voor neerleggen. Als medewerker moet ik zeggen dat ik daar ongelofelijk blij mee ben, want hierdoor kan ik mijn werk goed uitvoeren. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, neem dan zeker eens een kijkje hier!