Hielspoor behandeling, shockwave therapie

Omdat ik een hielspoor behandeling heb gehad doormiddel van shockwave therapie en hier zo tevreden over ben. Ben ik op het idee gekomen om mijn bericht achter te laten op dit blog dat vol staat met aanraders. Eigenlijk heb ik  veel te lang met de klachten die ik had doorgelopen (letterlijk en figuurlijk). Tot ik mij eens ben gaan verdiepen in de oorzaak en de eventuele oplossing hiervan. Al snel kwam ik uit op een website waar ik alle informatie kon vinden dat te maken heeft met mijn pijnlijke voeten. 

Hielspoor behandeling

Na vijf behandelingen waren de klachten over

Toen het voor mij duidelijk was dat ik last had van hielspoor, wilde ik ook op zoek gaan naar de juiste behandeling. Omdat mijn klachten eigenlijk al voor een lange periode aanwezig zijn, kwam ik direct in aanmerking om shockwave therapie te mogen doen. In de meeste gevallen moet je eerst een fysiotherapie volgen en als dat niet baat, dan mag je een stap verder gaan.

Na vijf behandeling ben ik van mij klachten af. Ik loop nog wel op de speciale voetzolen, maar ik ervaar geen enkele hinder meer aan mijn voeten. Ik kan bijna niet in woorden uitdrukken wat een verademing dit voor mij is.