Goeie nachtrust in de zomer

In veel warme landen is het normaal dat je gaat slapen onder een palm boom. Bij ons in Nederland wordt heir soms nog wel een beetje raar over gedaan. Het is te begrijpen dat er sommige mensen zijn die het raar vinden om te slapen onder een palm boom. Ik persoonlijk vindt dat dit gewoon zou moeten kunne. Het maakt namelijk niet veel uit als jij je nachtrust zoekt op een andere plek. Vooral als je veel in warme landen bent geweest ga je begrijpen dat het prima mogelijk is om buitenshuis te slapen.

Wat zorgt voor de goede nachtrust?

Over het algemeen kan je perfect slapen onder een palm boom. Wij weten ook dat het mogelijk is voor ons om te slapen in een hangmat. Dit zou toch al automatisch moeten leiden naar de keuze voor het slapen onder een palm boom. Wij zelf willen dus niet dat het mogelijk is dat er onder deze boom wordt geslapen. Je komt er in principe alleen maar op dat er meer mensen zijn die dit met jou samen willen ondernemen. Je hoort ook dat de gevolgen zijn dat je beter uitrust en een beter immuunsysteem opbouwt. Er kleven dus meerdere voordelen aan het buiten slapen.

Is dit een populaire manier van slapen

In de wereld wordt er in verschillende landen inderdaad buiten geslapen. Het lijkt er vooral op dat de palm boom wordt gebruikt voor verkoeling tijdens de hitte overdag. De meeste mensen die onder de palmboom slapen dus overdag lekker op de palmboom. De grote bladeren geven dus toch wel een verkoelend effect waardoor er een goede schaduw wordt gemaakt. Het lijkt erop dat er meer mensen zijn die hier graag mee in contact komen. Binnen bepaalde manieren wordt het voor ons dus een stuk eenvoudiger om hier iets mee te doen.