tie-wrap

Dankzij een tie-wrap, ziet mijn tuin er weer grandioos uit. Ik kwam op het idee toen ik aan het shoppen was op de webshop van Grow Expert. Hier zag ik zoveel producten voorbij komen, dat ik mijn ogen heb uitgekeken. Zo kwam ik dus ook de mogelijkheid tegen om de struiken in jouw tuin netjes en geordend bij elkaar te binden. Voordeel is dat je zo een beetje structuur in jouw tuin kan krijgen. Maar ook in huis is dit materiaal zeer geschikt. Op deze manier hebben wij alle losse kabels die wij in huis hebben liggen, netjes op kunnen ruimen. tie-wrap

Geweldig systeem

Een voordeel van een tie-wrapis dat je deze makkelijk kan gebruiken om spullen aan elkaar vast te zetten. Dit gaat heel erg makkelijk, echter het losmaken kan je niet zomaar, daar heb je een schaar of een mes voor nodig. 

Ben jij bekend met de geweldige webshop van de Grow Expert? Zo niet dan kan ik je adviseren om hier eens te gaan kijken. Vooral voor de kwekers onder ons is dit een geweldige winkel, waar meer dan duizenden producten te koop zijn. Het is werkelijk een webshop met een heel groot assortiment, maar er bestaat ook een echte winkel waar je heen kan gaan.