Gabor sneakers voor mijn liefste vrouw

Gabor sneakers

Gabor sneakersAfgelopen maand was ik 5 jaar samen met mijn vriendin en daarom heb ik haar een nieuwe paar Gabor sneakers cadeau gedaan. Zij wilde deze zelf al een langere tijd, maar had ze eigenlijk niet echt nodig. Daarom vond zij het zelf zonde om hier geld aan uit te geven. Toch wist ik dat deze al die tijd in haar hoofd zijn blijven zitten. Dit weet ik doordat ze het er regelmatig nog over had wanneer wij in het centrum liepen. Om die reden vond ik het extra leuk om deze als verrassing voor haar aan te schaffen. Het is handig dat zij altijd dezelfde schoenmaat heeft van dit merk, want daardoor wist ik zeker dat ze goed gingen passen.

Hele geslaagde surprise

Deze Gabor sneakers heb ik gekocht via Durlinger. Deze webshop kende ik hiervoor nog niet, maar ik kwam hier bij toeval terecht toen ik op zoek ging. Het assortiment is hier enorm groot. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent en welke leeftijd jij hebt, want er zit altijd wel iets tussen naar jouw smaak. Neem hier snel eens een kijkje als je benieuwd bent geworden naar het gehele aanbod en alle merken die zij verkopen!