Ga een garagebox huren in Heerhugowaard

garagebox huren Heerhugowaard

Wij gaan een garagebox huren in  HeerhugowaardWaarom zal je moeilijk doen als het makkelijk kan? Jarenlang liepen wij ons te ergeren over de ruimte in onze woning. Niet dat wij het verschrikkelijk wonen vonden, dat zeker niet. Maar de ruimte was gewoon veel te klein. Toen wij hier pas gingen wonen, viel het allemaal wel mee. Maar in de loop van de jaren werd ons gezin uitgebreid met twee zonen en toen begonnen de klachten. De zonen groeiden uit hun kleren en wij inmiddels uit ons huis. Want een grote zolder of een schuur hadden wij niet, om spullen in op te slaan. garagebox huren Heerhugowaard

De oplossing!

Nadat ik voor de zoveelste keer een lading spullen over mij heen kreeg toen ik een kast wilde open maken, was de maat vol. Hier moest verandering in komen en snel ook!

Gelukkig kregen wij de tip van iemand om eens bij StorageTwo.nl aan te kloppen, Hier heb je verschillende units te huur om jouw spullen (tijdelijk) in op te slaan. Meteen zijn wij een garagebox gaan huren in Heerhugowaard en hebben hier ons overtollige huisraad in opgeslagen. Echt geweldig! Wij hebben nu veel meer ruimte in huis en hoef ik niet meer bang te zijn om onder spullen bedolven te worden als ik een kast open trek.