Een veilige fietsenhok hout

Bij ons op het werk zijn er vaak fietsen gestolen. Daarom zochten we naar een fietsenhok hout, zodat we onze fietsen veilig kunnen opbergen. We kozen voor hout omdat dit past bij de uitstraling van het bedrijf. Al gauw had ik contact met een van de medewerkers van ProVelo, ik vroeg aan ze hoeveel het ongeveer ging kosten en dit viel alleszins mee. Zo besloot ik meteen aan de slag te gaan en de juiste order te bestellen. Niet veel later kwam hij binnen.

Montage en levering was allemaal goed in orde

De levering was vrij vlot, iets waar ik zeer tevreden mee ben. De montage ging ook goed en het was allemaal vrij makkelijk. Natuurlijk kon iedereen niet wachten om hun fiets te stallen in het fietsenhok. We hebben er een soort event van gemaakt, wat erg leuk was. Zo hadden we onverwacht veel plezier. Ook begonnen we verhalen te vertellen over onze gestolen fietsen, wetende, dat dit nu echt afgelopen was. Ik ben tevreden over de service van het bedrijf en daarom raad ik het jullie ook aan, neem eens een kijkje op de website! Ook de kussen opbergbox hebben wij nu in gebruik.