Als je een nieuwe trui gaat kopen dan zijn er natuurlijk een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat de trui een goede fit heeft. Je wilt natuurlijk comfortabel rond lopen. Ten tweede is het belangrijk dat je trui een gaaf design heeft. Een in gold we trust trui heeft al deze kenmerken en meer. Doordat het merk veel verschillende truien heeft, is er altijd wel een model dat ook matcht met jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor de chain emboidery jet black trui, die gemaakt is van een 100% katoen.

Volop keuze

Wanneer je een nieuwe in gold we trust trui aanschaft kun je kiezen uit een grote collectie van diverse modellen. Zo heb je truien waarbij het logo staat geborduurd op de zijkant van de mouwen, maar zijn er ook modellen te vinden waar het logo groot op de achterkant van de trui zelf staat. Wanneer je een trui besteld via de website van Hans Voortman, dan zul je deze de volgende dag al ontvangen! Daarnaast heeft een in gold we trust trui ook verschillende fits. Bij elke trui staat exact wat voor een fit deze heeft, zodat jij op basis daarvan een goede keus kunt maken.

Welke trui moet ik kopen ?

Doordat je dus een groot aanbod hebt kun je altijd een in gold we trust trui aanschaffen die matcht met jouw wenen, eisen en budget. Zo kun je bijvoorbeeld ook een mooie trui kopen met een capuchon, een gave hoodie. Kies bijvoorbeeld voor de Western Hoodie Forest, waarbij het logo in letters verspreid staat over de trui zelf. Een erg gaaf effect. Daarnaast zijn bijna alle truien gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen, die vaak ook nog eens duurzaam te noemen is. Wanneer je een trui besteld heb je 14 dagen een retourrecht, en daarnaast is er een gratis levering vanaf 60 euro. Ook is er bijna altijd een levering de volgende werkdag.