Een heerlijk wellness weekend met mijn vriend

wellness weekend

Samen met mijn geliefde heb ik pas geleden een heerlijk wellness weekend gehad en ik zou willen dat dat iedere week kon. Dit heb ik hem cadeau gegeven voor ons eerste jubileum. Wij zijn namelijk een jaar samen en dat moet natuurlijk wel goed gevierd worden. Hij was heel erg blij toen hij het kreeg en wij hebben toen ook direct een datum geprikt. Hoe dichterbij deze kwam, hoe meer zin ik erin kreeg. Mijn spullen had ik al ingepakt en wij zijn op de dag zelf met de auto naar De Thermen gereden. Wij komen zelf uit Groesbeek, dus Nijmegen is helemaal niet zo ver rijden voor ons. 

Voor herhaling vatbaar

Tijdens dit wellness weekend zijn wij in verschillende sauna’s geweest. Hier hebben zij namelijk allemaal verschillende temperaturen en dat kun jij mooi afwisselen. Ook zijn er heerlijke baden en kom jij echt tot rust door de sfeer die er hangt. Zelf had ik zoiets nog nooit gedaan, maar dat ga ik vanaf nu zeker wel vaker doen. Dit lijkt mij bijvoorbeeld ook echt fijn om te beleven met mijn vriendinnen. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden, dan moet jij echt even een kijkje nemen op de website!