Brandweer opleidingen volgen? Dat kan via G4S

Wil je opgeleid worden tot brandweer? Volg dan de brandweer opleidingen

Wil je graag een brandweerman worden? Dan is misschien een opleiding tot brandweer volgen wel een goed idee. In Nederland zijn er genoeg brandweer opleidingen.
Het doel van deze brandweer opleidingen is het verbeteren en op peil houden van kennis en vaardigheden. Bij brandweer opleidingen krijg je ook trainingen op maat, dan krijg je trainingen verzorgd van echte brandweermannen. Zij leveren maatwerk en passen alles wat er kan gebeuren in de trainingen ook toe. Wil je dus oefenen met bepaalde scenario’s? Dan is zo’n brandweer opleidingen wel wat voor jou. Het bedrijf G4S bereid deze opleidingen voor. Wat betreft de locaties, die zijn te vinden op de site van G4S.

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring met de brandweer opleidingen. Mijn bedrijf heeft een groot pand en daarom leek het mij en een paar collega’s wel een goed idee om een opleidingen tot brandweer te volgen. Dit voor het geval er brand uitbreekt in het pand. Ik ben gaan zoeken op internet naar een bedrijf die mij daarbij kan helpen. Ik kwam uit bij het bedrijf G4S en hier heb ik verteld waarom ik hen benaderd heb. Door een belletje hebben we een afspraak gemaakt. De brandweermannen stonden op de afgesproken locatie en tijd om ons wat te leren over de situaties. Het was een erg leerzame training en daarom zijn wij allemaal erg blij dat we hier aan deel hebben genomen. Ik adviseer het andere bedrijven om het ook te doen!