Blijf lekker koel deze zomer!

zwembad pomp

De zomers worden bijna ieder jaar steeds warmer, en “dankzij” de klimaatverandering gaat dat in ieder geval nog lang niet stoppen. Het wordt dus steeds moeilijker om in de zomer koel te blijven. We moeten dus allemaal op zoek naar een manier om ‘s zomers koel te blijven. Een manier waarop dit kan is met een Intex zwembad. Deze zwembaden kan je namelijk simpelweg opzetten of opblazen, en dat heb je meteen een zwembad in je tuin, of misschien zelfs op je balkon. Vul het zwembad met water en je hebt meteen een heerlijke plek om af te koelen, zonder een al te grote investering.

De voordelen van een opblaaszwembad

Op opblaasbaar zwembad heeft veel voordelen ten opzichte van een gewoon zwembad. Zo zijn opblaasbare zwembaden ten eerste een stuk goedkoper dan normale zwembaden omdat er helemaal geen installatie nodig is. Verder kan je een opblaasbaar zwembad ook zo weer opruimen. Een normaal zwembad zal het hele jaar ruimte in beslag nemen, ook in de driekwart van het jaar dat je het zwembad totaal niet zal gebruiken. Dat zou hartstikke zonde zijn, en met een opblaasbaar zwembad heb je dat probleem dus helemaal niet.

Maak het nog comfortabeler met een opblaasbare jacuzzi

Goed, een zwembad is een geweldige plek om lekker af te koelen in de zomer, maar weet je wat nog beter is? Een opblaasbare jacuzzi. “Zijn die er dan ook in opblaasbare vorm dan?” Hoor ik je nu denken, en jazeker, die zijn er. Opblaasbare jacuzzi’s kosten iets meer dan een opblaasbaar zwembad, en dat is ook logisch, ze hebben namelijk allemaal pompen om voor waterstromen en bubbels te zorgen. Verder zijn de meeste opblaasbare jacuzzi’s ook nog eens in staat om zichzelf op te blazen, dan begint jouw zomer in ieder geval niet met in de brandende hitte met een luchtpompje een zwembad opblazen, dat is wel fijn.