Bekijk de barok spiegel bij de Spiegelshop Hengelo. Barok is een stijl uit een tijdperk die altijd zijn of haar liefhebbers zal houden. Daarom is de barok spiegel te omschrijven als een tijdloos fenomeen. Het bestaat al eeuwen, en alles wijst erop dat het ook eeuwenlang zal blijven. De Spiegelshop in Hengelo heeft meer spiegels met een omlijsting die je als tijdloos kan omschrijven. Daaronder vallen natuurlijk de retro en vintage spiegels, dat zijn immers oude modellen die weer in productie zijn, maar ook spiegels zonder lijst maar met een facetrand. De Spiegelshop Hengelo heeft dus meer dan de barok spiegel.

Bij de Spiegelshop heb je alle keuze

Een barok spiegel past goed in een klassiek interieur. Echter sommigen hebben juist een modern interieur, en daar zal een barok spiegel niet matchen. De Spiegelshop Hengelo heeft ook spiegels met een strakke omlijsting. Je kan daar op de website op filteren, linksboven staat ‘stijlen’ en als je dan bijvoorbeeld de industriële spiegels bekijkt dan zie je juist spiegels met een strakke stalen lijst. Zo is er een spiegel naar ieders stijl en smaak. Tevens is er keuze met het model en het formaat. In feite hoef je nu alleen nog maar te kijken waar je een spiegel toe kan voegen aan je interieur.

Functioneel of decoratief, voeg een spiegel toe

Op sommige plekken in huis is een spiegel onmisbaar. Denk aan de spiegel in de badkamer. Wat ook niet weg te denken is, is een lange passpiegel in de buurt van de kledingkast waarin je jezelf volledig in kan zien. Een plek waar ook een spiegel een uitkomst is, is in de gang en die gebruik je vaker dan gedacht. Een spiegeltje boven het fonteintje in de WC is ook zo’n uitkomst. Zeer decoratief is een spiegel toevoegen aan de inrichting van de woonkamer. Je schept dan meer licht en ruimte, online zijn veel tips te vinden omtrent een spiegel toevoegen aan je interieur.